Guangdong Energy Jiema Technology Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Prasetya REAL kita tekan COMPANY Weekend panas Exchange.

Guangdong Energy Jiema Technology Co., Ltd. (hereinafter JIEMA), ditetepake ing taun 2005 lan dumunung ing Economic lan Teknologi Zone Development Guangzhou, punika Supplier peralatan exchange panas misuwur ing HVAC, papan dadi panas, kulkasan, air conditioning, stasiun daya , kimia tetanduran, tetanduran Petrochemical panyulingan minyak, Processing alam-gas, rereged perawatan, marine, Papermaking, tetanduran baja, lan sistem hydraulic ing China lan luar negeri ...

JIEMA ing milik saka macem-macem Alat produksi exchanger panas majeng lan Alat Processing mesin

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
0
1
2
3
4
5
图片 11
图片 2
图片 13
图片 9
图片 6