Guangdong Jiema Ruajtja e Energjisë Teknologjia Co, Ltd

Rreth nesh

ANGAZHIMI YNË REAL arrin KOMPANIA përtej Shkëmbim ngrohje.

Guangdong Jiema Ruajtja e Energjisë Teknologjia Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë JIEMA), e themeluar në vitin 2005 dhe gjendet në Zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologji Guangzhou, është një i njohur furnizues të pajisjeve të këmbimit të ngrohjes në HVAC, ngrohja e hapësirave, ftohje, ajer te kondicionuar, stacionet e energjisë , fabrika kimike, bimë petrokimike, rafineri të naftës, përpunimit të gazit natyror, të trajtimit të ujërave të zeza, detare, për prodhimin e letres, uzinat e çelikut, dhe sistemi hidraulik në Kinë dhe jashtë vendit ...

JIEMA është në posedim të pajisjeve të ndryshme të prodhimit të avancuar exchanger ngrohjes dhe pajisjeve të përpunimit makinë

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni
0
1
2
3
4
5
图片 11
图片 2
图片 13
图片 9
图片 6