Guangdong Musim Panas Energy Jiema Téhnologi Co., Ltd.

Tentang Kami

Komitmen REAL urang ngahontal parusahaan saluareun panas Exchange.

Guangdong Musim Panas Energy Jiema Téhnologi Co., Ltd. (hereinafter JIEMA), ngadeg di 2005 sarta ayana di Perekonomian sarta Téhnologi Parabot Development Guangzhou, mangrupakeun supplier alat tukeur panas kawentar di HVAC, spasi pemanasan, refrigeration, AC, stasiun kakuatan , pepelakan kimia, tatangkalan pétrokimia, refineries petroleum, ngolah alam-gas, perlakuan kokotor, laut, papermaking, tatangkalan baja, sarta sistem hidrolik di Cina jeung mancanagara ...

Tentang Kami

JIEMA téh diilikan rupa equipments produksi exchanger panas canggih tur equipments ngolah mesin

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
0
1
2
3
4
5
图片 11
图片 2
图片 13
图片 9
图片 6