Гуангдонг Jiema заштеда на енергија технологија копродукции, ООД

за нас

НАШИТЕ вистинска посветеност достигнува подалеку ИЗМЕНУВАЧ КОМПАНИЈАТА.

Гуангдонг Jiema заштеда на енергија технологија копродукции, ООД (во понатамошниот текст JIEMA), основана во 2005 година и се наоѓа во Куангџоу економски и технолошки развој зона, е познат размена на топлина опрема снабдувач во клима, греење, ладење, климатизација, електрични централи , хемиски фабрики, петрохемиски фабрики, рафинерии на нафта, преработка на природен гас, третман на отпадни води, морски, правење хартија, челични постројки и хидрауличниот систем во Кина и во странство ...

JIEMA е во сопственост на различни напредни производство разменувач на топлина опрема и машина за обработка на опрема

Ние обезбеди иновативни решенија за одржлив напредок. Нашиот професионален тим работи на тоа да се зголеми ефикасноста на продуктивноста и трошоците на пазарот

Контактирајте не
0
1
2
3
4
5
图片 11
图片 2
图片 13
图片 9
图片 6